Schoorsteenveger op dak Genk

Regelmatig uw schoorsteen laten schoonvegen is belangrijk. Maar waarom juist?

Henro, uw schoorsteenveger in Genk

Bent u op zoek naar een professioneel schoorsteenveger in Genk of omgeving? Er zijn namelijk verschillende redenen waarom u regelmatig uw schoorsteen moet laten schoonvegen. Bij verwarmingssystemen met ‘vaste’ brandstof (hout, pellets en steenkool) moet u jaarlijks uw schoorsteen laten vegen. Voor verwarming met stookolie of gas moet dit iedere twee jaar gebeuren. Uw schoorsteenveger in Genk is een erkend vakman

die deze werken voor u kan uitvoeren. U krijgt de nodige certificaten, zodat u in orde bent voor uw brandverzekering.

Daarnaast is een goed onderhouden schouw voordelig qua stookkosten. Met een schouw die goed werkt, wordt de brandstof perfect verbrand en krijgt u een minimum aan roet. Dit scheelt een hele hoop op het rendement van uw verwarmingssysteem en dus ook op uw brandstofbudget.

Bij het schoorsteenvegen in Genk kunt u aan Henro ook vragen om de schouw eens na te kijken. Het komt vaak voor dat er scheuren in de schoorsteen zijn of dat er stenen ontbreken. Dit is niet altijd te zien van op de grond. Zo bent u perfect op de hoogte van de staat van uw schoorsteen en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Doe een beroep op een erkende schoorsteenveger regio Genk!


Zelf schoorsteenvegen is onverantwoord. Het is een zeer gevaarlijk werk. Denk maar aan een val van het dak of het beschadigen van uw schoorsteen. Als u uw schouw zelf zou schoonmaken, zit u bovendien met roet. Hier raakt u moeilijk of alleen tegen hoge kosten van af. Henro, professioneel schoorsteenveger Genk, neemt dit mee en laat dit afvoeren op een wettelijke manier: een zorg minder voor u.

Laat het schoorsteenvegen in Genk over aan een erkend vakman. Henro in Genk heeft het nodige materiaal en werkt volledig volgens de veiligheidsvoorschriften. Uw schoorsteen wordt helemaal schoongemaakt zodat ze terug voor een tijdje verder kan. Of het nu gaat om een
inox of een gemetste schouw, Henro in Genk gaat voor een perfect resultaat.

Wilt u meer weten over schoorsteenvegen in Genk? Contacteer schoorsteenveger Henro per telefoon, per mail of via het invulformulier op de website. Wij staan voor u klaar.