Henro schoorsteen winter klaar

Is uw centrale verwarmingsketel klaar voor de herfst en winter?

De wintercheck van uw cv in de regio Maaseik 


We willen allemaal graag een goed verwarmd huis, zeker in de koude jaargetijden. Een comfortabele verwarming behoort tot onze standaardbehoeften, maar is niet altijd vanzelfsprekend. Dat merken we meteen als er zich een storing voordoet. We kunnen er zelf veel aan doen door regelmatig onderhoud van de cv-installatie en een tijdige vervanging van de verwarmingsketel. De wisseling van de jaargetijden is dan ook beslist een goed moment om alles even te controleren. Kom later niet voor verassingen te staan, contacteer uw vakman Henro, regio Maaseik.


Verplicht regulier onderhoud van uw ketel

Voor een blijvend en goed functioneren van je cv-installatie is het nodig deze om de zoveel tijd te laten nakijken door een vakman. Deze zal uw verwarmingsinstallatie controleren op defecten, waar nodig onderdelen vervangen en de cv-ketel aan een grondige schoonmaakbeurt onderwerpen.  Wist u overigens dat het onderhoud van de warmingsketel verplicht gesteld is door de overheid? 

Een regelmatig en deskundig uitgevoerd onderhoud door een vakspecialist uit de regio Maaseik, zoals Henro uit Oudsbergen, zal de levensduur van uw cv-installatie zeker ten goede komen. Cv-onderhoud vermindert de kans op storingen en dure reparaties. 


In de regio Maaseik kun je altijd op vakman Henro vertrouwen voor een grondige cv-check. 

Boek uw afspraak tijdig, zo biedt u probleemloos het koude weer het hoofd en zit u er altijd warmpjes bij!